Awarradam

Palumeu

''We hebben een heel bijzondere tijd gehad hier, veel geleerd over de cultuur en geschiedenis van de mensen hier in de omgeving. De excursies onder leiding van Kaya en Elton waren heel interessant. Ook onze twee dochters hebben heel erg genoten van de natuur!''
Elisabeth Meulman
''Bedankt METS, Awarradam en in het bijzonder Noortje, voor de 5 fantastische dagen die wij hebben mogen meemaken met jullie. We hebben zoveel geleerd over de natuur, de dieren, de mensen en genoten van de gastvrijheid, het lekkere eten en de humor van Noortje. Hopelijk tot een volgende keer. Gaantangi Fii!
Milou & Cathy
''Thank you people of Awarradam Jungle Lodge, for a beautiful stay! The location is spectacular, the food delicious and you are all kind and welcoming. I particularly appreciated the hot water for coffee at 6:30 AM. We appreciate you making the Gran Rio and the jungle accessible to those from us far away.''
Janet from Kansas, USA
''Bedankt voor de goede zorgen op Awarradam! Het waren 5 fijne dagen om tot rust te komen, (erg) ver weg van de stad. Het zwemmen, de jungle tochten, dorp bezoekjes waren leuk om te doen. Groetjes aan de hele leuke crew en nogmaals dank voor alle zorgen!''
Nick Miese
''Met ons gezin en schoonouders 5 heerlijke dagen gehad op het resort. Mooie tochtjes naar de jungle, de dorpen en kostgrond. Mooi om te zien hoe de mensen leven, hun gewassen verbouwen, hoe ze de cultuur in stand houden. De verzorging was perfect, heerlijk gegeten, alles is op culinair gebied voorbij gekomen. Iedereen bedankt voor de fantastische verzorging. Ook mooi om te zien hoe jullie onder elkaar goed voor ieder is en alles delen. Bedankt, het was absoluut de moeite waard.''
Shirley, John, Jaimie en Esmay Groot Hilda en Robbie Zaalman-Morman
''Awarradam is een fantastische plek met uiterst vriendelijke mensen waar je volledig tot rust kan komen. Lekker hangen in de hangmat, zwemmen, beetje peddelen (hoewel dat niet zo goed ging), goed eten en op z'n tijd een leuk uitstapje.''
Ingrid en Kees
''Wat is dit een fantastische plek, ongerepte natuur! Wat bijzonder om te mogen zien hoe de Marrons ín en ván de natuur leven, fantastisch! Dank voor alle goede zorgen!''
Vincent & Wendy en Norbert & Hermien
“Prachtverblijf! Vriendelijke mensen, geweldige natuur, topbegeleiding! Ecotoerisme met aandacht en samenwerking met lokale gemeenschappen is een voorbeeld! We houden hier opperbeste herinneringen aan over!”
Ilse en Dirk
“Wir bedanken uns für die schöne Zeit hier bei Euch. Besonderen Dank für Elton und Hendrick, die uns super die Natur des Regenwaldes und der Lebensweise der Marrons zeigten. Der Regen von gestern war uns Scheißegal, es war trotzdem wunderbar.”
Birgit Matz en Gerald Ute
“We spend a great time in Suriname. The food at Awarradam was delicious, the lodge wonderful and the staff great."
The Frencher
“Suriname is a gorgeous country with unique nature, which can’t be found in other South American countries. Very relaxing stay for us. Enjoyed the culture. Super friendly people!”
Pendar Ardalam en Katherine Robison
“Really enjoyed the nature… no people to disturb you. Caught fish with a leat and a tiny anjumara. Wish I could live in the jungle. We had a friendly guide and a friendly boatsmen.”
D. Parker
“Wederom een onvergetelijk verblijf dankzij de goede verzorging, prima chef(s) in de keuken en twee fantastische gidsen: warme persoonlijkheden met gevoel voor humor en trots om Surinamer te zijn. Gewoon een super goede organisatie om trots op te zijn.”
Kot ‘A Winti
“Palumeu and Kasikasima really are places I will never forget: the places have it all! (Trekking, fishing, swimming in the rapids…) But beside that, I think that Palumeu people are the best, nicest and most interesting Amerindians I have ever met! Stay yourself, keep smiling and sharing your lifestyle whit us! I really hope I can come back.”
Daniel, Ramien en Remy
Wat een ontzettend mooi plekje is Palumeu! Meteen een hartelijk welkom door onze gids. Veel van de natuur en de cultuur gezien en gehoord. De boottochten naar de verschillende mooie eilandjes en sula’s hier waren top! Al helemaal met het scherpe oog van de gids, waardoor we van alles zagen. Heel mooi ook hoe trots en zuinig jullie zijn op dit stukje aarde. Een ervaring om niet meer te vergeten!
Nick en Fenna
“Dank jullie wel voor de geweldige en unieke ervaring! Ontzettend leuk om te zien hoe de inheemsen hier leven en vooral samenleven. Daar kunnen wij nog wat van leren! Ook onze dank aan de gidsen en bootsmannen die ons vol enthousiasme hebben begeleid. Het was een verblijf om niet te vergeten!”
John, Jeannet, Paul, Alice, Tim en Tanja
“Het was geweldig in Palumeu. Erg authentiek, een geweldige gids en heerlijk eten. Het uitzicht vanaf het terras is formidabel en het personeel is heel vriendelijk. Veel succes met deze formule.”
Herman
“Huwelijksreis naar Kasikasima: een regelrechte hit! Heel veel dank aan onze fantastische gids + crew!”
Robert en Ellen
“Super vakantie binnen Suriname. Van alle trips die ik heb gedaan was dit echt uniek! Hele leuke en goeie gidsen!”
Frederique
“Zo ontzettend genoten van de oprechte en zeer lieve gastvrijheid. Wat een vakkundige mensen. Alles gezien wat we wilden zien en toch ook de tijd gehad om te relaxen en te genieten van de rust en de natuur om ons heen. Maaltijden zéér goed verzorgd, afwisselend en zelf gevangen meerval gegeten! Bijzonder en lekker!"
Shariska en Daan
“Wat een geweldige dagen hebben wij gehad! Wij hebben genoten van de schitterende natuur, omgeving, de vriendelijke gidsen & dorpsbewoners en het heerlijke goed verzorgde eten. De tochten/wandelingen in de jungle werden goed begeleid. Het was fijn tussendoor ook lekker wat tijd voor onszelf te hebben, wij zijn heerlijk tot rust gekomen. Hartstikke bedankt voor deze fijne week!”
Leuwen en Janne
“We hebben een mooie tijd beleefd hier in Palumeu samen met onze gids: gewekt worden door brulapen, heerlijke natuurwandelingen, zwemmen bij de watervallen, een vis van 8 kg zien vangen, “hangmatteren”, ons laten drijven met de stroomversnelling mee op de Tapanahonyrivier, genieten van het uitzicht op Poti Hill, boogschieten, en het geweldige eten van de kookdames. Napohpa van ons allemaal.”
Hugo, Leen, Kristien, Marnik en Suzanne
“Wat een belevenis om 4 dagen in dit prachtige stuk van Suriname te verblijven. Een goede afwisseling van activiteiten en relaxen. Dankzij de gidsen hebben wij genoten van de natuur. Wij willen ook de bevolking van Palumeu bedanken voor hun gastvrijheid! We hebben genoten van iedere keer weer een heerlijke maaltijd, een schone hut en om 6:30 uur een thermosfles met kokend water voor koffie op ons balkon. Napohpa!”
Mariella, Christoine en Frank
“We hebben een heerlijke tijd gehad. Prachtige junglewandelingen, wakker liggen van de brulkikker, lekker gegeten en een fantastische begeleiding van de gids. Allemaal bedankt!”
Jos en Silvia Benschop