Awarradam

Palumeu

“Prachtverblijf! Vriendelijke mensen, geweldige natuur, topbegeleiding! Ecotoerisme met aandacht en samenwerking met lokale gemeenschappen is een voorbeeld! We houden hier opperbeste herinneringen aan over!”
Ilse en Dirk
“Wir bedanken uns für die schöne Zeit hier bei Euch. Besonderen Dank für Elton und Hendrick, die uns super die Natur des Regenwaldes und der Lebensweise der Marrons zeigten. Der Regen von gestern war uns Scheißegal, es war trotzdem wunderbar.”
Birgit Matz en Gerald Ute
“We spend a great time in Suriname. The food at Awarradam was delicious, the lodge wonderful and the staff great."
The Frencher
“Suriname is a gorgeous country with unique nature, which can’t be found in other South American countries. Very relaxing stay for us. Enjoyed the culture. Super friendly people!”
Pendar Ardalam en Katherine Robison
“Really enjoyed the nature… no people to disturb you. Caught fish with a leat and a tiny anjumara. Wish I could live in the jungle. We had a friendly guide and a friendly boatsmen.”
D. Parker
“Lovely location on the island. Very good jungle accommodations. Enjoyed our village tours!”
Jane, Joe en Henrich
“Excellent experience. Great and professional staff, comfortable cabins, great food. So peaceful and beautiful, all perfect!”
Blatrix
“Het was heerlijk. Superleuke mensen op Awarradam. Lieve gidsen, goede verzorging en heerlijk eten en drinken. Het zwemmen op Pety was geweldig! Het is een plek om nooit te vergeten, zo mooi! Heel veel geleerd over de planten en dieren door onze deskundige gids, die naast nuttige hulp bij teek & sleek ook altijd zorgt voor plezier & vertier. De Saramacaanse massage was heel fijn. De kinderen willen niet meer weg! De avonden bij de bar werden ook erg gewaardeerd!”
Mireille Reijme en Albert Meijer
“Een droom lijkt het, zo’n droom, waar je zo lang mogelijk in wil blijven. Dank aan iedereen voor de fantastische verzorging: een toplocatie. We zullen thuis de film in ons hoofd langzaam weer afdraaien, zóveel indrukken, geluiden, geuren en wetenswaardigheden. We zullen het zeer missen!”
Mirjam Gerretzen en Liesbeth Jest
“Wij hebben genoten van de rust, vrijheid en het ongelofelijke gevoel gastvrijheid. Onbeschrijfelijk wat je hier ziet in de jungle, de dieren en de prachtige kleuren van de lichtinvallen in het water. Het samen zijn, de warmte die de mensen uitstralen vanuit hun hart is zo groot, wij zouden willen dat iedereen zo mooi was van binnen.”
Karel Schaffer en Astrid Pijpers
“Lieve mensen van Awarradam, we hebben zeer genoten van de gastvrijheid, leerzame tochten in het bos, geschiedenis van de oorden, regen & zonneschijn, varen over de rivier, goede gidsen, het lekkere eten mooie locals en mooie schone huisjes… Tot ziens!”
George
“Freek en ik hebben een fantastische tijd gehad. We hebben genoten van alles wat deze prachtige natuur te bieden heeft en vooral van jullie warmte. We hebben jullie ervaren als mensen met een enorme trots voor eigen cultuur en natuur. Daar kan ’n ieder veel van leren. Ik durf met zekerheid te zeggen dat ik ooit nog bij jullie terugkom en zal in Nederland onze geweldige ervaring doorgeven.”
Freek en Mildred
“Wederom een onvergetelijk verblijf dankzij de goede verzorging, prima chef(s) in de keuken en twee fantastische gidsen: warme persoonlijkheden met gevoel voor humor en trots om Surinamer te zijn. Gewoon een super goede organisatie om trots op te zijn.”
Kot ‘A Winti
“Palumeu and Kasikasima really are places I will never forget: the places have it all! (Trekking, fishing, swimming in the rapids…) But beside that, I think that Palumeu people are the best, nicest and most interesting Amerindians I have ever met! Stay yourself, keep smiling and sharing your lifestyle whit us! I really hope I can come back.”
Daniel, Ramien en Remy
Wat een ontzettend mooi plekje is Palumeu! Meteen een hartelijk welkom door onze gids. Veel van de natuur en de cultuur gezien en gehoord. De boottochten naar de verschillende mooie eilandjes en sula’s hier waren top! Al helemaal met het scherpe oog van de gids, waardoor we van alles zagen. Heel mooi ook hoe trots en zuinig jullie zijn op dit stukje aarde. Een ervaring om niet meer te vergeten!
Nick en Fenna
“Dank jullie wel voor de geweldige en unieke ervaring! Ontzettend leuk om te zien hoe de inheemsen hier leven en vooral samenleven. Daar kunnen wij nog wat van leren! Ook onze dank aan de gidsen en bootsmannen die ons vol enthousiasme hebben begeleid. Het was een verblijf om niet te vergeten!”
John, Jeannet, Paul, Alice, Tim en Tanja
“Het was geweldig in Palumeu. Erg authentiek, een geweldige gids en heerlijk eten. Het uitzicht vanaf het terras is formidabel en het personeel is heel vriendelijk. Veel succes met deze formule.”
Herman
“Huwelijksreis naar Kasikasima: een regelrechte hit! Heel veel dank aan onze fantastische gids + crew!”
Robert en Ellen
“Super vakantie binnen Suriname. Van alle trips die ik heb gedaan was dit echt uniek! Hele leuke en goeie gidsen!”
Frederique
“Zo ontzettend genoten van de oprechte en zeer lieve gastvrijheid. Wat een vakkundige mensen. Alles gezien wat we wilden zien en toch ook de tijd gehad om te relaxen en te genieten van de rust en de natuur om ons heen. Maaltijden zéér goed verzorgd, afwisselend en zelf gevangen meerval gegeten! Bijzonder en lekker!"
Shariska en Daan
“Wat een geweldige dagen hebben wij gehad! Wij hebben genoten van de schitterende natuur, omgeving, de vriendelijke gidsen & dorpsbewoners en het heerlijke goed verzorgde eten. De tochten/wandelingen in de jungle werden goed begeleid. Het was fijn tussendoor ook lekker wat tijd voor onszelf te hebben, wij zijn heerlijk tot rust gekomen. Hartstikke bedankt voor deze fijne week!”
Leuwen en Janne
“We hebben een mooie tijd beleefd hier in Palumeu samen met onze gids: gewekt worden door brulapen, heerlijke natuurwandelingen, zwemmen bij de watervallen, een vis van 8 kg zien vangen, “hangmatteren”, ons laten drijven met de stroomversnelling mee op de Tapanahonyrivier, genieten van het uitzicht op Poti Hill, boogschieten, en het geweldige eten van de kookdames. Napohpa van ons allemaal.”
Hugo, Leen, Kristien, Marnik en Suzanne
“Wat een belevenis om 4 dagen in dit prachtige stuk van Suriname te verblijven. Een goede afwisseling van activiteiten en relaxen. Dankzij de gidsen hebben wij genoten van de natuur. Wij willen ook de bevolking van Palumeu bedanken voor hun gastvrijheid! We hebben genoten van iedere keer weer een heerlijke maaltijd, een schone hut en om 6:30 uur een thermosfles met kokend water voor koffie op ons balkon. Napohpa!”
Mariella, Christoine en Frank
“We hebben een heerlijke tijd gehad. Prachtige junglewandelingen, wakker liggen van de brulkikker, lekker gegeten en een fantastische begeleiding van de gids. Allemaal bedankt!”
Jos en Silvia Benschop